Info-aften om mit Soul Empower Bali-retreat 19

2019 bliver – for denne omgang – sidste Bali-retreat for mig. Derfor sidste chance for at være med på dette livs-transformerende retreat, hvor vi kombinerer psykologisk og spirituel udvikling med meditation, mindfulness og yoga.
Retreatet er skabt som den ultimative rejse – både på det indre og ydre plan. Du vil opleve at blive forkælet i de smukkeste luksuøse rammer og at få mulighed for at transformere dit liv til større nærvær, glæde, egen-kærlighed og mening.
Hvis du er nysgerrig på om Soul Empower Bali-reteat 19 er noget for dig, så lyt med på Facebook-live torsdag den 31. januar kl. 18.00, hvor jeg fortæller, hvad retreatet indeholder.
Du vil høre om, hvordan vi arbejder på alle planer; psyke, krop og sjæl samt om hvordan vi træner nye indsigter og forløsning af gamle mønstre. Meditation, yoga, mindfulness foregår i naturen.
Du kommer også til at høre om, hvordan jeg anvender personlighedstypesystemet Enneagrammet på retreatet.
Det er nu 8. år, jeg skal afholde retreat på Bali. Hver eneste år røres jeg over at se de dybe og smukke processer, deltagerne går igennem. At se det lys og den ro, der kommer i den enkelte, når vi giver os tid og ro til at arbejde med de blokeringer, der kan være for at lade kærlighed og glæde flyde frit.
Du har mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Du kan deltage ved at følge mig på min professionelle facebook-side https://www.facebook.com/KisserPaludanDK/, så skulle jeg helt automatisk dukke op den 31. januar kl. 18.00

Læs mere om mit Bali Soul Empower luksus retreat her:

https://kisserpaludan.dk/retreat-personlig-udvikling/

Jeg glæder mig til at se dig på info-mødet.


Fornavn
Email address