Bevidst forældreskab

For de fleste mennesker er forholdet til vores børn det aller vigtigste.

Vi ved at børn ikke bare lærer at det vi siger, men også det vi gør, men vi undervurderer betydningen af alt det vi påvirker dem med gennem det vi er. Hør hvordan du styrker forholdet til dine børn (uanset alder) gennem at styrke forholdet til dig selv.

Vores eget niveau af egen-kærlighed, indsigt og nærvær er altafgørende for forholdet til dine børn og deres udvikling. Vi altid må starte med indsigt i os selv og med at finde egen-kærlighed, så vi bliver i stand til at rumme og være med vores børn, så de føler sig set og elsket.

Lær denne aften, hvordan du kan møde dine børn, hvad enten de er børn, unge eller voksne på en måde, så de føler sig set og mødt. Hør om, hvordan du kan styrke din nærhed, kommunikation, tillid og bånd til dine børn.

Enneagrammet kan lære os om, hvordan vi kan komme til at spænde ben for os selv i vores nære relationer og hvordan vi bedst lærer at se hinanden klart og med kærlighed. Enneagrammet har haft stor betydning i mit eget familieliv med min mand, som jeg har været sammen med i 29 år og mine store børn på 17 og 20.

Aftenen vil være en blanding af oplæg, øveler og fælles refleksioner.

Gå hjem med konkrete redskaber til videre træning og refleksion.

Kom alene, med din partner eller store børn (over 15)/unge

Workshoppen afholdes den 01.04.20  fra kl. 18.00-21.00 hos EmpowerHouse, Indiakaj 10, 2100 København Ø 

Find billetter HER
Glæder mig til at se dig.
Kisser Paludan er psykolog, forfatter og spirituel lærer

Fornavn
Email address