Info-aften om min HeartCoach-uddannelse

HeartCoach-uddannelsen er en ny tids psyko-spirituel coach uddannelse, med fokus på nærvær, kærlighed, empati, indsigt og det spirituelle Enneagram.

Uddannelsen er for dig, der gerne vil være i stand til at coache mennesker med udgangspunkt i dyb selvindsigt, nærvær og kærlighed.

HeartCoach-uddannelsen lægger stor vægt på følgende; din egen selvindsigt, din evne til nærvær, din rolle som en autentisk sparringsperson. Hvad betyder det at være en autentisk sparringsperson? I Heart Coach betyder det, at du er i stand til at være autentisk nærværende og give konstruktiv sparring. Dvs. at du, ud over at stille de rigtige spørgsmål, bliver i stand til at guide dine coachess i den retning, der tjener ham bedst.

For alle moduler gælder det, at der vil være teori, oplæg, øvelser og træning. Desuden vil du få en solid teoretisk indføring i de psykodynamiske processer, der er en vigtig forudsætning for at forstå og coache andre.

Jeg har skabt HeartCoach som en videreudvikling af den traditionelle coach-uddannelse, men med større fokus på din egen udvikling, samt et teoretisk fundament i at forstå mennesket ud fra.

Hvis du er nysgerrig på om min HeartCoach-uddannelse er noget for dig, så deltag i mit webinar den 14/3 kl. 20.00, hvor jeg fortæller, hvad uddannelsen indeholder.

Du har mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Hvis du ønsker at deltage i mit info-møde kan du tilmelde dig her: 

https://events.genndi.com/register/169105139238459663/651f73ce9a

Læs mere om HeartCoach Uddannelse her:

https://kisserpaludan.dk/kalender/heartcoach-uddannelse-3/

Jeg glæder mig til at se dig på info-mødet.


Fornavn
Email address