Enneagram Basis uddannelsen er udviklet af Cand. psych. Kisser Paludan og er den eneste enneagramuddannelse i Danmark, der har den specifikke psykologfaglige baggrund. Kisser Paludan er akkrediteret ved The Internationale Enneagram Association.(IEA) og har gennem mere end 12 år uddannet sig i Enneagrammet, bl.a hos Think About It, Enneagramstedet, Rus Hudson og hos Robert Holden i England. Kisser kombinerer psykologien med en spirituel menneskeforståelse og Enneagrammet indeholder så smukt denne psyko-spirituelle dimension.

Enneagrammet er et fantastisk værktøj til egenudvikling og selvindsigt. Enneagrammet kan bruges til at lære dig selv bedre at kende og til at forstå de mønstre, som til tider kan være svære at bryde ud af. Jo bedre du kender dig selv og kan se de mønstre du lever efter, jo nemmere er det for dig at slippe de mønstre, der er uhensigtsmæssige for dig. Indsigt i Enneagrammet giver dig mulighed for at slippe uhensigtsmæssige mønstre og at skabe adgang til den særlige og smukke essens, der ligger i din type.

Enneagram Basis Uddannelsen er for dig, der ønsker en solid introduktion til Ennea­grammet med konkrete værktøjer du kan anvende i din hverdag, både privat og i dit arbejdsliv. Uddannelsen giver dig en psy­kologisk forståelse af, hvorfor men­nesker handler, tænker og føler som de gør. Du får indsigt i din egen motivation, frygt og handlemønstre, og lærer også at identificere og forstå andres. Denne indsigt styrker din rummelighed overfor dig selv og andre mennesker og du får en dybere forståelse for dine egne og andres særlige talenter og potentiale.

Uddannelsen er en blanding af oplæg/undervisning, samt øvelser og fælles refleksioner. Kisser lægger stor vægt på praktisk erfaring, hvorfor træning vægtes højt.

Enneagram Basis Uddannelsen er delt op i 2 moduler – Enneagram Basis 1 og Enneagram Basis 2. Deltagelse på Enneagram Basis 2 modulet forudsætter, at du har gennemført Enneagram Basis 1 modulet.

ENNEAGRAM BASIS 1 – Enneagram Typerne

Enneagrammet Basis 1 giver dig en grundig introduktion til Enneagrammets kompleksitet, muligheder og anvendelse. Du får indsigt i de 9 Enneagramtyper, de 9 forskellige bevidsthedsniveauer og den motivation/frygt der ligger bag din egen og andres adfærd. Du lærer, hvordan du udvikler dit potentiale og hvordan du hjælper andre med at udvikle deres. 

  Identifikation af egen type

  Forståelse af de 9 Enneagramtyper

  Indsigt i og arbejde med niveau af selvindsigt – kend dine alarmklokker

  Indsigt i hvad der motiverer dig selv og andre

  Forståelse og rummelighed i forhold til egne og andres tankemønstre/handlemønstre

  Evnen til at udvikle kvaliteter og potentiale hos dig selv og andre

  Indsigt i typernes tre forskellige intelligenser; den instinktive, den følelsesmæssige og mentale.

  Indsigt i Enneagramtypernes Ego-struktur og Essens.

ENNEAGRAM BASIS 2 – Enneagram Typerne, talenter og forsvarsstrategier

På dette modul arbejder vi mere i dybden med Enneagram typerne. Du får indsigt i hvordan de forskellige Enneagram typer kommunikerer, typernes ubevidste forsvarsstrategier og disse strategiers betydning i praksis. Du får indsigt i, hvordan vi reagerer, tænker og føler under pres i livet

  Enneagram typerne i sociale sammenhænge – vi lærer Enneagrammets sociale triade

  Enneagram typernes forskellige adfærd/tankemønstre under pres og i psykologisk frihed

  Forståelse af typernes evne til at håndtere konflikter 

  Bedre evne til at håndtere stress og kriser i dit liv

  Indsigt i instinkterne

  Plan for dit eget indre arbejde fremadrettet. Hvordan kan du udvikle din types essens endnu mere og hvordan kan du få adgang dig ind i kvaliteter i de andre typer, som kan understøtte din udvikling

  Indsigt i sammenhængen mellem Enneagramtyperne, niveau af indsigt og selvværd

ENNEAGRAMMET I DIT ARBEJDSLIV

Enneagram Basis Uddannelsen giver en psy­kologisk forståelse af, hvorfor men­nesker handler, tænker og føler som de gør. Med forståelsen af de andre Enneagram typer kommer en forbedret evne til at kommunikere og samarbejde med mennesker, der tænker og handler anderledes end du selv. Det skaber færre konflikter og fremmer medfølelse og et kærligt og effektivt arbejdsmiljø.

Du lærer at se eget og andres store potentiale, således at alle på den måde bidrager med det, der er meningsfuldt og hvor kompetencer – såvel professionelt som personligt, sættes bedst i spil.

Vi anbefaler at du anskaffer dig bogen Enneagrammets Visdom af Russ Hudson & Don Riso.


PRIS/ENNEAGRAM BASIS 1
4000 kr. (ex. moms)

UNDERVISNING
Dato kommer snart

TILMELD DIG ENNEAGRAM BASIS 1 HER

PRIS/ ENNEAGRAM BASIS 1 + ENNEAGRAM BASIS 2 
7500 kr. (ex. moms) *hvis begge moduler betales samtidigt

UNDERVISNING
Dato kommer snart

TILMELD DIG ENNEAGRAM BASIS 1+2 HER

 


Fornavn
Email address