SKAB ET SELVKÆRLIGT LIV

Dette retreat er til dig, der ønsker at komme hjem til dig selv. Måske du oplever dig stresset eller presset af livet på anden vis, måske du bare vil forkæle dig selv og er nysgerrig på din egen udvikling. Yoga og selvudvikling. Alle er velkomne.

Du vil opleve:

 • nærvær og ro
 • større egen-kærlighed
 • fordybelse og ny indsigt
 • forståelse for, hvordan du skaber et selvkærligt liv
 • et rum, der kun er for dig
 • nye relationer
 • time out til at mærke efter, hvor du er i dit liv, og hvad du har brug for at fokusere på
 • indsigt i, og redskaber til,  hvordan vi kan blive i stand til at slippe blokeringer for et kærligt og meningsfuldt liv (med udgangspunkt i Enneagrammet)
 • medfølelse for dine livstemaer samtidigt med at du begynder at se dem fra din sjæls perspektiv
 • forbindelse til din sjæl
 • styrkelse af din indre ro og styrke
 • ny dyb forbindelse med dig selv
 • ny følelse af robusthed og selvkærlighed
 • forståelse af din Enneagramtype – benspænd og det smukke potentiale

Dag 1. Nærvær og Enneagrammet.

Vi træner nærvær med meditation, yoga og nærværsøvelser. Undervisning i Enneagrammet som de mønstre vi falder ind i når vi træder ud af nærvær.

Dag 2. Nærvær og egenkærlighed.

Vi arbejder fortsat med nærvær gennem meditation og yoga og også med betydningen af egenkærlighed. Vi undersøger hvilke blokeringer du har for at leve et selv-kærligt liv.

 

Dag 3. Nærvær, egenkærlighed og essens.

Nærvær fortsat og arbejde med at forstå ego og essens. På denne dag er der lagt perioder ind med stilhed.

 

Dag 4. Nærvær, egenkærlighed og praksisser.

Nærvær fortsat samt træning i praksisser til din hverdag, der kan hjælpe dig til at leve i kærlighed til den du er.

Hver dag.

Fælles for hver dag er, at vi starter dagen med meditation eller yoga. Der er hver dag halvanden times yoga og undervisning fra kl. 9.30-13.00, frokost fra 13.00 til 14.30 og undervisning igen fra 14.30 til 17.00. Herefter fri leg.

Praktik:

Retreatet ledes af Kisser Paludan, psykolog, forfatter og spirituel lærer. Har afholdt retreats de sidste 7 år. Der er fokus på oplevelsesorienteret retreat med oplæg, øvelser individuelt og i grupper. Der er yoga morgen eller aften hver dag og hver dag startes med meditation.

Der er begrænsede pladser (14) så først til mølle og der er et begrænset antal værelser med  et

Sted/dato:

Efter at have kigget rigtigt længe, er jeg landet på at vi skal bo på den storslåede Amalfikyst i den smukkeste by, Ravello. Jeg går meget op i at finde et rigtige sted til mine retreats fordi jeg gerne vil at stedet skal underbygge det vi arbejder med. Når vi arbejder med egen-kærlighed, skal vi naturligvis være et smukt sted, der virkelig giver næring til alle sanser.

Derfor skal vi bo på dette hotel med udsigt over havet og kyststrækningen:

http://www.hotelbonadies.com/ 

Dato; Retreatet forløber fra den 6.4. til og med den 9.4.18

Pris:

Retreatet koster samlet kr. 7995,- (1500 betales ved tilmelding forneden på siden). Fem overnatninger på Hotel Bonadies i delt dobbeltværelse, halvpension, (enkeltværelse kan tilkøbes – koster kr.2500) og 4 dages undervisning i egen-kærlighed og yoga. Den samlede pris er 7995,- men hotellet betales direkte til hotellet (kr. 4000,-) Info om dette følger.

Fly:

Fly arrangeres selv (www.momondo.com). Ryanair flyver direkte til Napoli den 5.4 og hjem den 10.4 for fr. 630,- retur (på nuværende tidspunkt). Norwegian til Rom er også en mulighed. Koster pt. 875, retur.

Betaling og afbud:

Ved tilmelding betales et depositum på kr. 1500,-.

Depositum tilbagebetales ikke. Restbeløb kan betales i 2 rater – skriv om aftale herom til Kisser@paludan.dk. Det fulde beløb skal være betalt senest den 1.3.18

Ved afbud før den 1.1.18. tilbagebetales 50%. Ved afbud senere end den 1.1.18. refunderes ikke og tilmelding er bindende.

 

 

Kort utilgængelig

Dato/Tid
Dato(er) - 06/04/2018 - 09/04/2018
Hele dagen

Kategori Ingen Kategori


Tilmeldinger

Tilmeldinger er lukket til denne event.