fbpx

KÆRLIGHED OG MIRAKLER

-I DIN KOMMUNIKAITON

Kærlighed & mirakler i din kommunikation

 

Dette er en workshop om, hvordan vores kommunikation kan blive kærlighedsbaseret, så den bidrager til kærlighed i dig og mellem dig og andre. Det er en workshop om kommunikation indefra ud – om hvordan den indre transformation fra frygt til kærlighed, kan skabe en kærlig og hensigtsmæssig kommunikation, hvor du og mennesker i dit liv, føler sig set, hørt og mødt.

Hvor kommunikationen tjener Kærlighed.

Det der ofte går galt mellem mennesker er vores kommunikation fordi alt det, der ligger bag, den måde vi kommunikerer på, ofte er ubevidst for os. I vores kommunikation kommer vi, ofte ubevidst, til at give udtryk for vores niveau af tillid og kærlighed til os selv og verden.

Verden er ikke udenfor dig, men i dig. Derfor bliver verden et spejl af dit forhold til dig selv. I vores kommunikation afspejler vores ord, forholdet til os selv. Derfor; når du er for hård, indirekte, anklagende, forsvarer dig, er dig selv utro i dine ord, er uklar, tøvende, forvirret, usikker mv. så er det et spejl af et sted i dig, hvor et kald på kærlighed bor.

Hør mine 8 invitationer til kærlig kommunikation og gå på juleferie med redskaber til en kærlig og nærværende jul for dig og dine.

Mød også op for at tune ind i kærlighed og nærvær, få et glas gløgg og lad os ønske hinanden en glædelig jul.

 

Dato

Workshoppen afholdes den 03.12.20  fra kl. 18.00-21.00

 

Sted

EmpowerHouse, Indiakaj 10, 2100 København Ø

 

Pris

kr. 249,-

 

Køb billet her 

Indiakaj 10

 2100 København Ø.

+45 33 31 10 70

mail@kisserpaludan.dk

Copyright © 2020 – Kisser Paludan| Handelsbetingelser | Cookie- & Privatlivspolitik