Individuelle sessions


Sæt kryds i dit liv.

Brug individuelle sessions til at sætte kryds i dit liv. Brug dem som afsæt til at skabe det liv, du ønsker dig her og nu.

Dit livspotentiale.
Vi får i højere og højere grad behov for at forstå og udleve vores livspotentiale. Når vi lever i tæt samklang med vores livsvej og udlever vores potentiale, føler vi os mere lykkelige og i tættere forbindelse med vores sjæl og med den plan, der er lagt ud for os. Vi stiller sammen ind på at finde din livsvej og taler om, hvordan du lærer at leve i overensstemmelse med denne.

Afhængig af, hvad du ønsker og har behov for, kan der være tale om en enkelt session eller længere forløb.

Mange mennesker oplever på et tidspunkt i tilværelsen et behov for at tale med en terapeut. Til tider udløses dette behov af kriser i livet, såsom skilsmisser, sygdom, en nær vens død, det at få et barn eller andre omvæltende begivenheder. Disse kriser kan give den enkelte et behov for at tænke over tilværelsen på en ny og anderledes måde, hvor man ser på, hvor og hvordan man befinder sig i tilværelsen som den ser ud nu, og man kan se på, hvordan man ønsker at leve sit liv. Jeg er sikker på, at der altid er noget at lære i livet, – også når det gør ondt. Sammen ser vi på det, du kan lære om dig selv og dit liv i denne konkrete situation.
Udlev dine drømme.
Jeg tror på, at vi kan udleve alle vores drømme, hvis vi frigør os fra de begrænsende tanker og forestilliger om, hvad der er muligt. lt det, vi sender ud i forhold til andre mennesker og alt det, vi sender ud i universet, kommer tilbage til dig. Lær hvordan du fokuserer på det, du nsker dig i livet og se, hvordan magiske forandiringer vil begynde at fine sted.

Andre søger hjælp fordi de evt. gennem nogen nogen tid har oplevet et behov for at ændre aspekteraf tilværelsen. Det kan være den måde man fungerer på sin arbejdsplads, den rolle man har i sociale relationer, eller det kan være den måde man fungerer på som familie eller par.

Dit livspotentiale.
Vi får i højere og højere grad behov for at forstå og udleve vores livspotentiale. Når vi gør dette føler vi os mere lykkelige og i tættere forbindelse med vores sjæl og med den plan, der er lagt ud for os. Vi stiller sammen ind på at finde din livsvej og taler om, hvordan du lærer at leve i overensstemmelse med denne.

Afhængig af de emner man ønsker at undersøge og ændre kan et forløb være ganske kort eller strække sig over længere tid.

Kontakt

Udfyld nedenstående kontaktformular - så vil jeg vende tilbage hurtigst muligt.

Dit navn

Email

Besked