fbpx

GRIB DIT LIV – SKAB ET MIRAKULØST OG KÆRLIGT 2021

GRIB DIT LIV – SKAB ET MIRAKULØST OG KÆRLIGT 2021

 

Grib dit liv – skab et mirakuløst og kærligt 2021  

Dette kursus er UDSOLGT,  men skriv dig op for neden

Hvordan ville dit liv mon se ud, hvis du skulle lade kærlighed være din vejviser, dit vigtigste livsværdi, din indre guide og din stemme i dit indre?

På denne workshop i starten af et nyt år, træner vi sammen at slippe alle fortællinger, overbevisninger og mønstre, der ikke længere tjener os.

Vi tuner ind i kærlighed og ser og mærker, hvordan livet er og folder sig ud, når frygt holdes i hånden, men ikke sidder i førersædet. Når kærlighed er din guide, skaber du et liv, der er fyldt af kærlighed – til dig selv og til alt i dit liv. Kærlighed er den kraft, der får alle blokeringer til at slippe, og giver dig følelsen af indre fred, balance, styrke, værdi, kreativitet, flow og lykke.

Denne weekend er designet til at starte dit nye år fra det sted i dig, hvor kærlighed flyder naturligt, så dit 2021 kan blive så mirakuløst som livet kan være.

 

Med Kærlighed som kompas og din sjæls intension for 2021

Lørdag (dato kommer, når COVID-19 lockdown er ovre) kl.10.00 til 17.00

Vi kommer til stede sammen i gruppen og tuner ind i, hvor du er i dit liv lige nu. Hvis dit liv hele tider forsøger at kommunikere med dig, hvad fortæller det dig lige nu? Hvilke temaer er oppe? Hvad kalder på healing og kærlighed?

Hvis du var i stand til at se dig selv og dit liv med den aller største kærlige medfølelse, hvad ville du så se? Vi træner at mærke forskel på Egoets dom og vurdering af os og verden og på sjælens iboende visdom og kærlighed. Vi slipper al det, der ikke længere tjener os, fokuserer på tilgivelse af os selv, livet eller andre så du kan sætte dig fri til at leve det liv, du længes efter og så meget fortjener.

Vi mediterer på din sjæls intension for 2021 og nedskriver klare enkle og sandfærdige intentioner for sjælens kald for os.

 

Visionboard og kraften i fælles intension

Søndag (dato kommer, når COVID-19 lockdown er ovre) kl. 10.00 til 16.00

Sammen skaber vi smukke vision-boards som du tager med hjem og som kan være din daglige reminder på det, der virkeligt betyder noget. Vi finder smukke symboler, billeder og citater, der udgør summen af din sjæls intentioner for 2020.

 

Form:

Gennem oplæg, øvelser og fælles refleksioner går vi sammen på opdagelsesrejse, skaber nærvær, fælleskab og den samhørighed, som aller bedst fordrer egentligt transformation. Hver dag har sit eget tema og hver dag er der meditation, der er tilpasset dagens tema.

 

Underviser:

Kisser Paludan, Cand. Psych. Spirituel lærer, forfatter.

Workshoppen tager udgangspunkt i spirituel psykologi og bruger viden om personlighedstypesystemet Enneagrammet og Et kursus i Mirakler.

Med udgangspunkt i teknikker fra ”Power of 8” understøtter vi sammen i gruppen hinandens intentioner med fælles healing og visualisering. Du vil opleve den store kraft der bor i os når vi samler vores kræfter og ser og mærker hinandens intentioner manifesteret.

 

Datoer:

Nye datoer kommer, når COVID-19 lockdown er ovre.

 

Sted:

EmpowerHouse, Indiakaj 10, 2100 København Ø

 

Pris:   

2195,- for 2 dage

Indeholder al undervisning, materialer til visionboard (med medbring meget gerne også egne billeder og magasiner, hvis du har lyst), snacks samt the og kaffe.

* Vi refunderer desværre ikke pga. COVID 19 pandemi – men du får mulighed for at vælge et af mine andre tilbud, såfremt det bliver nødvendigt aflyse.

 

Nansensgade 37

1366 København K

+45 33 31 10 70

mail@kisserpaludan.dk

Copyright © 2021 - Kisser Paludan