fbpx

Forældre – styrk dit barns selvværd

Lær hvordan du understøtter en sund udvikling af et stærkt selvværd i børn. Højt selvværd i familier skaber lethed, glæde og sund udvikling.

Forældre og medarbejdere der ønsker at understøtte børns udvikling af selvværd, må starte med sig selv. Børn lærer, som bekendt, af det de ser og oplever, fremfor det, vi siger til dem. Derfor er forældre forbilleder (gode eller mindre gode) for deres børn og deres selvværd. Vi er kun i stand til at bringe vores børn et lille niveau over vores eget niveau af selvværd fordi udviklingen af selvværd handler om at føle sig elsket og set for den man er. Dette er muligt for forældre, der elsker og ser sig selv med alt hvad de er. Denne evne tilhører de ganske få. Alle mennesker har noget med sig i deres forældre-skabsbagage, der præger deres forhold til dem selv og derved til deres børn. Om end vi elsker vores børn betingelsesløst, så kommunikeres ubevidst og ofte indirekte sider som vi har nemmere/sværere ved at elske og rumme.

Kisser Paludan har udviklet et system, SSN (Selvindsigt, Selvværd og Nærvær), der på en nem og overskuelig måde, giver den enkelte et overblik over hvor forældrenes selvværd spænder ben og kan styrkes.

Dette er den største gave du kan give dine børn.

Varighed:
1,5-3 timer. Hvis det ønskes kan foredraget kombineres med en personlig og individuel test af afdelingens personale. Foredrag skræddersys gerne efter virksomhedens specifikke behov)

Pris:
10.000-15.000 (afhængigt af tid og sted)

AV-udstyr:
Adgang til PP-fremviser og flip-over