Familieretreat - din vigtigste investering

Skab kærlige, ærlige, respektfulde og tillidsfulde relationer, der varer hele livet.


Ingen relationer kan skabe så stor og dyb udvikling i os som vores nære relationer.

Vi ville ikke forvente at andre relationer ville udvikle sig og næres livet igennem uden at give dem opmærksomhed, omsorg og næring. Dette gælder også for vores familierelationer, men dette glemmer vi ofte.

Dette er et retreat til familier, der ønsker at skabe eller bevare bevidste, kærlige, nære relationer i familien. Det er et retreat til familien, der har modet og viljen til at se sig selv ærligt, har lyst til at skabe ny indsigt, nyt nærvær og nærhed med familien.
Familie retreat for familier med teenager,- eller voksne børn. Vores nære relationer tilbyder den største og dybeste form for udvikling, vi kan få. Når vi går ind i at forstå hvem vi er og hvordan vores personlighedstyper spiller sammen, på godt og ondt, opstår ny forståelse, medfølelse og kommunikation. På dette retreat arbejder vi med at skabe ny bevidsthed, ny gensidig forståelse, fortrolighed, tillid og konstruktiv og givende kommunikation. Vi bruger personlighedstypesystemet, Enneagrammet som udgangspunkt for fælles forståelse.

Overordnet program

Dag 1.
Personlighedstyper, tilknytningsstrategier, skygger, læring og forståelse. Uanset hvor godt vi gør det som forældre, så vil der opstå frustration, vrede, - simpelthen fordi vi er de personlighedstyper vi er. Nogle typer udløser flere/færre skygger i hinanden. Dette gælder også i familier.

Dag 2.
Gentagelse af gamle mønstre, trickere, frygt, livslektier. Om at lære af hinanden - forældre og børn har lige meget at lære at hinanden. Om at se potentielle konflikter/svære relationer som de største gaver.

Dag 3.
Nærvær og nærhed. Kommunikation - hvad går galt og hvordan møder vi hinanden på ..hvordan opnås kærlig, respektfuld, ærlig og tillidsfuld kommunikation, der kan vare hele livet.

Kontakt hvis du vil høre mere: Kisser@paludan.dk eller ring 33311070

Nyt retreat afholdes ved henvendelse, og jeg kan hjælpe med at finde flere familier, hvis I ikke syntes I selv er nok.

I oktober 2016 blev det første retreat afholdt på Mallorca. Du kan se mere om dette herunder:

Sted:
Retreatet blev afholdt på Mallorca på denne smukke villa: https://www.balearic-villas.com/property/mallorca/llubi/cas-padri/3513

Alle dage:
fra kl. 9.30 - 17.00.

Pris:
Retreatet kostede 3995,- pr. person og inkluderede 3 dages kursus og frokost.

Hvis du ikke kender din Enneagramtype, kan test tilkøbes.

Hotel:
Hotel arrangeres på egen hånd. Jeg bor selv på www.purohotel.com i Palma, som kan anbefales, men der er mange muligheder.

Deltagere:
Der bliver plads til max fire familier

Fly:
Fx. SAS eller Norwegian har gode priser. Charter med fly og hotel er også en mulighed.

Kontakt

Udfyld nedenstående kontaktformular for spørgsmål eller tilmelding - så vil jeg vende tilbage hurtigst muligt.

Dit navn

Email

Besked