fbpx

ENNEAGRAMMETS NI TYPER

ENNEAGRAMMETS NI TYPER

Enneagrammet betyder model med 9 punkter og består af 9 grundlæggende persontypebeskrivelser. Hver type beskriver nuanceret en række psykologiske, mentale og emotionelle mønstre og strategier, der viser hvordan den enkelte type er og agerer i verden.

Enneagrammet forklarer på en konkret og anvendelig måde, hvordan vi håndterer livet på det psykologiske plan og tager med i betragtning, hvordan vi ændrer adfærd afhængigt af, hvor meget pres vi oplever i livet.

Enneagrammet indeholder stor kompleksitet og nuancering og har derfor rigtigt meget at byde på, når vi skal forstå egne og andres mønstre og strategier for at være menneske. Ud over de 9 typer taler vi om vinger, pile, instinkter og niveauer og meget mere, der, som jeg oplever det, giver lige præcis den nuancering, som må tages i betragtning, når vi ser på et menneskeliv. Enneagrammet ejes ikke af nogen, og dermed kan det frit bruges og fortolkes, som man måtte ønske.

Kisser Paludan har i mange år anvendt Enneagrammet i egen psykologpraksis, har uddannet sig løbende, og bruger det i dag som en del af alle PaludanEmpowers kurser og uddannelser.

Se her en video-introduktion af Enneagrammets ni typer (på amerikansk).

Indiakaj 10

 2100 København Ø.

+45 33 31 10 70

mail@kisserpaludan.dk

Copyright © 2020 – Kisser Paludan| Handelsbetingelser | Cookie- & Privatlivspolitik