fbpx

EMPOWERHOUSE

EMPOWERHOUSE

– KURSUSLOKALER PÅ INDIAKAJ-

INDIAKAJ 10
2100 KØBENHAVN Ø

EmpowerHouse er kursuslokaler med Kastellet og Langelinie i baghaven og vandet omkring. Der er en skøn stemning i, og omkring de gamle huse ved vandet i den skønneste del af København.

Der er nem parkering, 5 minutters gang til Østerport station og Lagkagehuset om hjørnet samt nem adgang til cafeer og restauranter i Kbh. K og Ø.

LAYOUT

EmpowerHouse er et 172 kvm stort lokale, der består af et stort lokale og et mindre kontor/sessionrum, køkken og 2 toiletter. Det store lokale er delt ind i en hyggekrog og et stort område, der alle dage og aftenen/weekender lejes ud til kurser/workshops. Der er plads til ca. 80 mennesker.

LEJE AF EmpowerHouse TIL KURSUS OG WORKSHOPS

EmpowerHouse kan efter aftale lejes på dagsbasis, aftener og weekender til følgende pris:
2500,- kr ex moms for en hverdag 8-17. 1500,- kr ex moms for en aften 17-24. En weekenddag/helligdag koster kr. 3000,- ex moms 8-02. En hel weekend kan lejes til kr. 5500,-.

Ved booking betales lejen indenfor 8 dage. Alt stilles på plads som det stod, da I kom (tag eventuelt billede af opstilling inden).

Aflysning kan ske efter følgende regler:

Aflysningsgebyr 50% indtil fire måneder før den bookede dato.

Aflysningsgebyr 75% ved aflysning mellem fire til to måneder før den bookede dato.

Ved aflysning indenfor to måneder før den bookede dato betales det fulde beløb. Evt. tilbagebetaling sker efter ovenstående regler ultimo den måned arrangement skulle have være afholdt i EmpowerHouse.

RENGØRING OG OPSTILLING

Lokalet efterlades i samme stand og opstilling, som når man ankommer. Lejer kan under arrangement flytte rundt som ønsket. Tag eventuelt billeder inden. Der kan aftales professionel rengøring med udlejer mod betaling.

DEPOSITUM

Vi opkræver ikke depositum, men lejen skal betales senest 8 dage efter booking. Det forventes, at man erstatter eventuelle skader.

PRAKTISK INFO TIL KURSUSLEJERE

Af hensyn til vores naboer beder vi jer tænke over ikke at larme unødigt i lokalerne. Aktiviteterne skal være af en sådan art, at de ligger ind under hvad man almindeligvis vil betegne som kursusaktiviteter og kontor. Der bor en ejendommægler på den anden siden af døren ved toiletter, så luk gerne døren ud til mellemgangen af hensyn til støj, når det er muligt, da de også nogle gange arbejder om aftenen og i weekenden. Medbring selv servietter, lys, kaffe/the/mælk, papir til flipover.

Se venligst denne side inden du benytter EmpowerHouse: http://old.kisserpaludan.dk/info/

Information om parkering

Information on kontorfællesskab

 

KONTAKT

Ring til Kim på 30204024 eller udfyld nedenstående kontaktformular for spørgsmål eller booking – så vil vi vende tilbage hurtigst muligt.

Indiakaj 10

 2100 København Ø.

+45 33 31 10 70

mail@kisserpaludan.dk

Copyright © 2020 - Kisser Paludan| Handelsbetingelser | Cookie- & Privatlivspolitik