fbpx

DEN SPIRITUELLE ENNEAGRAM UDDANNELSE

DEN SPIRITUELLE ENNEAGRAMUDDANELSE

SPIRITUEL ENNEAGRAM UDDANNELSE

 

En uddannelse i af finde hjem til din sande Essens, om vejen fra Ego og frygt til Essens og kærlighed.

 

 

Som den første i Danmark udbyder vi nu en uddannelse, hvor du certificeres i det spirituelle Ennagram.

 

Denne uddannelse viser dig, hvordan du kan forstå og gøre dig fri af din types mønstre så du får adgang til den dybe særlige visdom, som din types essens bringer med. Det er den vej hjem, som er vores fineste kald i livet.

 

Hvis vi ikke ser eller kender vores mønstre, svarer det til at have set livet, dig selv og verden gennem et bestemt sæt linser, som var slørede og farvede og pludselig får du nu nye linser, der er klare og viser dig helt nye nuancer og dybder, som du ikke før have forestillet dig. Så længe vi lever ubevidste om vores Ego-struktur og mønstre, lever vi lidt som robotter, uden at vide det.

 

Jeg elsker at arbejde med Enneagrammet og særligt den spirituelle dimension fordi Enneagrammet indeholder så vise, konkrete og præcise vejviser tilbage fra Ego til Sjælen.

Det er som om vi, med vores type bærer en særlig form for visdom, som vi kommer til at forvrænge, misforstå og derfor kæmpe med igennem livet. Denne uddannelse viser dig vejen tilbage til din oprindelige visdom og kærlighed.

 

Vi lærer også at mærke hvordan alle typernes kvaliteter bor i os, så vi bruger typerne som en form for meditation, hvor vi mærker og tager alle kvaliteter hjem, så vi kan lande tilbage i den helhed vi er. Så vi kan blive de hele mennesker, vi oprindeligt var og er, men ofte har mistet adgang til. Det giver os mulighed for at leve helhjertet og fra kærlighed.

 

Det er en uddannelse for dig, der gerne vil dybere end type-forståelsen og arbejde med hvordan typerne kan transformere os gennem nærvær og indsigt i den dybere visdom, der ligger i typernes Essens.

Nordkrog 23

2900 Hellerup

+45 33 31 10 70

kundeservice@kisserpaludan.dk

Copyright © 2023 - Kisser Paludan

Handelsbetingelser og privatlivspolitik