fbpx

DEN SPIRITUELLE ENNEAGRAM MASTER CLASS

DEN SPIRITUELLE ENNEAGRAM MASTER CLASS

Hvad er Det Spirituelle Enneagram 

En Master Class i af finde hjem til din sande Essens, om vejen fra Ego og frygt til Essens og kærlighed.

Enneagrammets egentlige bidrag til os mennesker handler om, hvordan vi finder hjem til vores sande Essens og lærer os at leve derfra. Det glemmer vi ind imellem når vi bliver optagede af Enneagrammets type-beskrivelser. For slet ikke at tale om, hvordan vi kan glemme det, når vi lever i de kasser og efter de mønstre som vores Enneagramtype repræsenterer.

Hvis vi ikke ser eller kender vores mønstre, svarer det til at have set livet, dig selv og verden gennem et bestemt sæt linser, som var slørede og farvede og pludselig får du nu nye linser, der er klare og viser dig helt nye nuancer og dybder som du ikke før have forestillet dig. Så længe vi lever ubevidste om vores Ego-struktur.

Kisser kan godt lide at arbejde med Enneagrammet og særligt den spirituelle dimension fordi Enneagrammet indeholder så vise, konkrete og præcise vejviser tilbage fra Ego til Sjælen.

Det er som om vi, med vores type bærer en særlig form for visdom, som vi kommer til at forvrænge, misforstå og derfor kæmpe med igennem livet. Denne Master Class viser dig vejen tibage til din oprindelige visdom og kærlighed.

Den Spirituelle Enneagram Master Class er udviklet af Cand. psych. Kisser Paludan. Kisser Paludan er akkrediteret ved The Internationale Enneagram Association.(IEA) og har gennem mere end 12 år uddannet sig i Enneagrammet, bl.a hos Think About It, Enneagramstedet, Rus Hudson og hos Robert Holden i England. Kisser kombinerer psykologien med en spirituel menneskeforståelse og Enneagrammet indeholder så smukt denne psyko-spirituelle dimension.

 

Hvem er Master Class designet til

Denne Master Class er for dig, der er nysgerrig på, hvordan du kan skabe nærvær med det, som er din sande essens. Det er for dig som gerne vil opleve hvordan alle essens-kvaliteterne i typerne bor i os alle og at vi kan trække på de smukke kvaliteter i alle typerne – uanset hvilken særlig visdom din type bærer med sig.

Det er for dig, der gerne vil dybere end bare type-forståelsen og arbejde med hvordan typerne kan transformere os gennem nærvær og indsigt i den dybere visdom, der ligger i typernes Essens. Vi kommer til at arbejde med følgende:

 

KROPSTYPERNE

Type 8 Om indre kraft, storhed, overgivelse, uskyld, beskytteren og sårbarhed.

Type 9 Om indre fred og balance. Om evnen til at komme helt til stede i livet, være vågen og nærværende og træde i karakter. Om at være et med hinanden og alt omkring os.

Type 1 Om at slippe dommen og skabe accept. Om evnen til at elske verden, livet os os selv som vi er lige nu – i alt dets uperfekte perfekte.

 

 HJERTETYPERNE

Type 2 Om at slippe stolthed, om ubetinget kærlighed, egenkærlighed og tilladelse til at være et menneske med behov…

Type 3 Om vores guddommelige iboende værdi, om gøren kontra væren og om at finde tilbage til den mening og formål, der bor i hjertet. Om den autenticitet,d er opstår når vi slipper alle masker og roller og lever fra sjælen.

Type 4 Om guddommeligt ligeværd, om vejen til sjælen gennem at forblive sandfædig overfor den menneskelige rejse gennem følelser. Om sjælens autenticitet, skønhed og kreativitet.

 

 HOVEDTYPERNE

Type 5 Om den iboende visdom, vi får adgang til når vi giver slip på at forstå. Om engagement i livet og den fine kærlighedsgave der ligger i at være nysgerrig og villig til virkeligt at forstå.

Type 6 Om rejsen hjem til at lytte til og stole på vores indre guidance. Om at overgive os i tillid til at vi er holdt og elskede af livet.

Type 7 Om at forstå, hvordan glæde er en naturlig indre tilstand, som opstår når vi kommer helt til stede i nuet og opgiver vores søgen.

 

Dato

5-6 februar  fra kl. 10.00 til kl. 17.00.

 

Pris

Den Spirituelle Enneagram Master Class koster kr. 3500,-

Master Class kræver at du som minimum har læst Enneagrammets visdom (Russ Hudson/Don Riso) og gerne har taget en Enneagram basis uddannelse.

* Vi refunderer desværre ikke pga. COVID 19 pandemi – men du får mulighed for at vælge et af mine andre tilbud, såfremt det bliver nødvendigt aflyse.

 

Sted 

Master Class finder sted hos Kisser Paludan, Indiakaj 10, 2100 København

 


PRIS/ENNEAGRAM 
3500 kr. 

KISSER PALUDAN

Indiakaj 10

 2100 København Ø.

+45 33 31 10 70

mail@kisserpaludan.dk

Copyright © 2020 – Kisser Paludan| Handelsbetingelser | Cookie- & Privatlivspolitik