Bliv en dygtig coach


Kisser Paludan er uddannet cand.psych. og efteruddannet i bl.a. parterapi, psykoterapi, mindfulness, meditation & Enneagrammet. Kisser er bl.a. kendt som parforholdekspert på TV2 og har skrevet bogen; Parforhold og livet med børn”. Kisser bliver ofte brugt i medier som ekspert. Kisser Paludan er inspireret af den eksistentielle psykoterapi, der har som udgangspunkt, at mennesker skal mødes der, hvor de er. Som foredrags/kursusholder er Kisser konkret, nærværende og inddragende og har et godt miks af teori og praktiske øvelser.

Foredraget

”Bliv en dygtig coach” er et kærligt og ærligt foredrag om at finde ind til kernen af selvet, som er altafgørende, hvis du som coach ønsker at skabe varige forandringer. Hvorfor er det, at der er nogle få, dygtige coaches, som formår at trænge igennem panseret af værdisæt og allerede vedtagne forestillinger og forandre mennesker for livstid, og hvorfor formår de fleste andre højst at ridse lidt i lakken? Svaret er selvfølgelig ikke nemt, for så ville der jo ikke findes andet end dygtige coaches, men en del af successen ligger i coachens egen person. Ikke i coachens værktøjer, selv om de også er vigtige, ikke i coachens rolle, selv om den også er vigtig, men i coachens ”selv”. Coaching handler om meget mere end blot at stille de rette spørgsmål og påtage sig den rigtige rolle. Kompetent coaching indebærer, at du starter med dig selv. Det er nemlig min påstand, at det er først, når du har lært dig selv godt at kende, at du for alvor er i stand til at gøre en forskel for andre. Igennem dette foredrag får du de første input til, hvordan du tager hul på at blive en dygtig coach og sparringspartner på en måde, hvor du skaber varig forandring, empowerment og motivation hos dine medarbejdere.
Foredraget sætter fokus på at skabe nogle realistiske forventninger til, hvad der skal til for at skabe varige forandringer på en autentisk og nærværende måde.

Varighed: 2 timer. Hvis det ønskes kan foredraget kombineres med en personlig og individuel test.
Pris: Aftales pr. gang
AV-udstyr: Adgang til PP-fremviser og flip-over

Kontakt

Udfyld nedenstående kontaktformular - så vil jeg vende tilbage hurtigst muligt.

Dit navn

Email

Besked