Bali Soul Empower luksus retreat - 8. april til 13. april 2019

For dig, der ønsker at give dig selv en ultimative gave.


På Soul Empower retreatet vil du opleve, at vi på en blid og kærlig måde, opløser de blokeringer du måtte have for at udleve dit fulde smukke potentiale. Gamle mønstre slippes og nye kærlige og sunde vaner grundlægges. Du vil opleve den ultimative selvforkælelse i de smukkeste luksuøse rammer, hvor også krop og sjæl næres.

Vi arbejder på alle planer; psyke, krop og sjæl. Der er undervisning og træning i nye indsigter og forløsning af gamle mønstre, meditation, yoga, mindfulness i naturen. Undervisning og træning i at finde hjem til det, der er din essens. Herfra vil du opleve en ny lykkefølelse, kærlighed til dig selv og dit liv, stor psykisk robusthed og en ny ro og indre styrke. Et af de redskaber jeg anvender under retreatet er personlighedstypesystemet Enneagrammet.

Det er nu 8. år jeg skal afholde retreat på Bali. Hver eneste år røres jeg over at se de dybe og smukke processer, deltagerne går igennem. Det lys og den ro, der kommer i den enkelte, når vi giver os tid og ro til at arbejde med de blokeringer, der kan være, for at lade kærlighed og glæde flyde frit.

Blomst blå

Giv dig selv mulighed for

 • At styrke kærligheden til dig selv
 • At styrke din indre ro
 • At vide, hvorfor du er her og hvad dit bidrag på jorden er
 • At styrke din følelse af psykisk robusthed
 • At mærke og være i nuets og nærværets kraft
 • At finde mere nærvær i dit liv
 • At opløse de blokeringer der er i dig for at leve kærligt, fuldt ud og med dit fulde potentiale
 • At få kontakt til dit menneskelige essenspotentiale bl.a. via din personlighedstype
 • At forbinde dig med din sjæl
 • At opleve stilhedens frekvens
 • At mærke/lære kropsforankrende meditationer
 • At være en del af et kærligt og nærende fællesskab
 • At nære kærligheden til dig selv og dit liv
 • At genfinde glæden og letheden i livet
 • At styrke din evne til at leve i kærlighed og overensstemmelse med din sande essens
 • Yoga i de smukkeste omgivelse
 • Mindfulness-gåture i rismarker og på stranden
Hør Kisser fortælle om retreatet, og se flere videoer fra smukke Bali her.

Program

Dag 1: Nærvær og personlighedstyper
Denne dag bruger vi på at synke ned og ind i vores væren. Vi connecter med os selv og med hinanden gennem øvelser, gåture i naturen og blid restoritative yoga sidst på dagen. Vi kommer til stede i os selv og åbner sind, krop og sanser for at tage imod den næring der er i naturen, duftene, energien på Bali og den næring der er, når vi i fællesskab forbinder os med sjælens essens. Vi tuner også ind på, hvordan retreatet kan være den bedste individuelle ramme for egenkærlighed og livsformål. Når du begynder at leve i nuet og skaber nærvær med dig selv og din verden, vil du opleve en helt ny og fantastisk fylde og lykkefølelse. Du kommer til at opsætte nogle mål for, hvordan du fremadrettet vil skabe nærvær i dit liv. Vi bliver klare på, hvordan vi kan komme til at træde ud af nærvær i vores hverdag og ser på de handle/tanke-mønstre vi går ind i, når vi er pressede/ude af nærvær. Vi begynder også så småt at mærke den ro og kærlighed vi har adgang til, når vi er forbundet med vores sjæl. Vi vil også kigge på Enneagramtyperne, som vi skal bruge som basis for undervisningen de øvrige dage. Jeg bruger Enenagrammet som en visdomkilde til forståelsen af, hvilke blokeringer vi har for at leve i nærvær, accept og kærlighed. Vi bruger Enneagramtypernes essenspotentiale som en form for meditation på de forskellige kvaliteter og indsigter.

Dag 2. Egenkærlighed
Denne dag bruger vi på at se på de områder af dit liv, hvor du holder dig selv tilbage. Hvor du begrænser dig selv. Vi arbejder på at øge dit niveau af egenkærlighed og på at opløse de blokeringer du måtte have med dig for at leve frit, i kærlighed til den du er, og det du er her for. Vi arbejder med at mærke og eje det, du er når du er i din essens, så gamle begrænsende historier og overlevelsesstrategier der hæmmer dit liv, ses for hvad det er, mens vi åbner op for det, som du er i din essens. Vi arbejder med tilgivelse af dig selv og andre, som er så vigtigt for vores følelse af indre ro. Du vil lære, hvordan overlevelsesstrategier i barndommen skygger for sjælen og for at leve ud fra din autentiske kerne. Egoet skaber handlemønstre, der ikke nødvendigvis er hensigtsmæssige, og du vil lære, hvordan du connecter dig med din sjæl og hele den fantastiske kraft og kærlighed, der er her. Du lærer at gå fra automatpilot til at tage din kraft til dig og blive din egen autentiske livs-leder. Vi “smager på” typernes essens, og du finder frem til din særlige klang. Vi træner autenticitet og power til at være i livet, som den du er med alt det, du har at bidrage med. Du vil opleve at få adgang til modet til at være i livet, helt som det fantastiske menneske du er. Dagen suppleres med yoga, der understøtter vores indre processer. Kundaliniyoga med fokus på indre styrke, egen-kærlighed og indre ro.

Dag 3: Empowerment - selvværd, skyggesider & livslektier
På dag 3 arbejder vi videre med egen-kærlighed, som vi undersøger ved at arbejde med skyggesider- både dine lyse og dine mørke. Vi arbejder med at integrere alt det i dig, som du endnu ikke har taget helt ejerskab for, så du bliver i stand til at tillade dig at være et helt menneske. Vi træner autenticitet og integritet og tilladelsen til at være i verden som et helt autentisk menneske med kærlighed til alt, hvad du er. Vi tuner ind i sjælens iboende visdom, hvor vi ikke bare ved at vi altid er elskede og holdt, men hvor vi er kærlighed. Vi arbejder med teknikker til at observere hvordan vores tanker, kan bringe os ud af kærligheden til os selv og øver at stå stærkt i vores egen integritet. Du kommer til at lære dit super-ego at kende og dit medfølende jeg. Du kommer til at arbejde med gamle og nye tanke- og følemønstre og lære, hvordan du erstatter dem med et kærligt og medfølende nærvær. Med et højt selvværd bliver du i stand til at skabe det fantastiske liv, du fortjener. Vi slutter dagen af med at tage til det smukke vandtemplet på Bali, hvor vi vil bade i det hellige vand. Slippe alt det, der ikke længere tjener os og skabe plads og rum til ny visdom, egen-kærlighed
Dag 4: Hvile, fordybelse eller ud af din comfort zone
Fra tidligere retreats har jeg erfaret at de 6 dage er super intensive, og derfor har jeg lagt en dag ind i programmet til at finde ro og tid til at lade de første 3 dage bundfælde sig. Har du lyst til at prøve noget nyt på denne dag, mærke dig selv og Bali, hjælper jeg jer gerne med at arrangere ture på denne dag, f.eks. er der den smukkeste cykeltur ned ad vulkanbjerget tæt på Ubud, eller man kan whitewaterrafte (super sjovt og smukt) eller danse balinesisk dans. I Ubud er der også et skønt yogacenter med fantastiske yogalærere, hvor du kan tage ekstra yoga timer. Første dag taler vi om muligheden for disse arrangementer. På den måde får kursisten det optimale ud af retreatet. Sidst på denne dag flytter vi til Seminyak ved havet, så deltageren får lov til at smage på begge disse fantastiske steder på Bali.

Dag 5: Kend din sjæls potentiale – livsformål
Dag 5 bruges på at lytte til sjælens stemme og stille skrapt på, hvad du er i dit liv for at være og gøre. Det er ikke væsentligt hvad du laver arbejdsmæssigt eller om du allerede føler at du følger dit kald. Vores fokus er at stille ind på de kvaliteter du naturligt har med dig. Vi arbejder med at finde dine essentielle livsværdier, dine essentielle menneskelige kvaliteter og lytter til, hvad sjælen allerede ved. På denne dag går vi også på opdagelse i, hvad der nærer og glæder din sjæl. Rigtigt ofte bruger vi så meget tid og energi på at gøre ting, som hverken rigtigt nærer eller glæder os. Mange af os ved ikke rigtigt, hvordan vi finder ind til det sted i os, hvor vores lykke allerede bor og kan lade os guide derfra. Vi bruger dine essentielle kvaliteter og din indre iboende lykke som fyrtårne for dit liv. Vi tager ud til det smukkeste yogasted i Canggu for at dyrke yoga sidst på dagen.
Dag 6: Du har fortjent mirakler i dit liv!
Den sidste dag arbejder vi ud fra den tese fra ACIM (A course In Miracles), der handler om at vi ikke bare har fortjent mirakler i livet, men har krav på dem. Vi undersøger, hvad mirakler er for os, hvad vi, i sandhed, ønsker os af livet og arbejder med at tune ind i den energifrekvens, hvorfra alt er muligt. Vi er også konkrete ved at lægge en plan for videre fastholdelse når vi er hjemme igen. Vi slutter af med den smukkeste ceremoni ved havet, hvor vi sender det, vi ikke længere tjener os ud på have i én lille ofrings-skål og i en anden, alt det, vi nu er tunet ind i og ønsker at forstærke i vores liv. (se billede herunder) Vi plejer at samles til en fælles middag på en af de mange fantastiske restauranter og fejre os selv og hinanden.

Hør Kisser fortælle om dag 4 og 5
Hør Kisser fortælle om dag 6

Balis fantastiske rigdom
Vi vil bruge Balis fantastiske rigdom af natur som en del af kurset. Vi vil gå i rismarkerne og på stranden og lade dufte og stemning fylde sjæl og krop.

Under dette retreat holdes nu'et helligt, forstået på den måde at vi skaber rum for at opfatte og værne om det, som nu’et bringer af invitationer, gaver og krav - til gruppen og til den enkelte.

Når du kommer hjem, er du fyldt op med god energi og konkrete redskaber til at fortsætte din vej mod et bevidst og lykkeligt liv i nuet.

Retreatet vil finde sted i Ubud, inde i landet, hvor vi skal bo på det fantastiske 5 stjernede resort, Komaneka at Bisma (www.bisma.komaneka.com) samt i byen ved havet, Seminyak, hvor vi skal bo på det 5-stjernede The Colony Hotel (www.thecolonyhotelbali.com)

Praktisk information

Retreatet ledes af:
Kisser Paludan, spirituel psykolog og underviser, forfatter, foredragsholder og kendt fra bla. Go´morgen DK. Desuden bl.a. certificeret/akkrediteret Enneagramekspert og Mindfulnessinstruktør.
Jeg har holdt retreats 8 år i træk – fem gange på Bali og to gange på Mallorca, i Italien og i Marrakech. Hver gang er det fantastisk, og jeg forundres og glædes og den store udvikling, som et intenst forløb i helt nye omgivelser kan sætte i gang.
Jeg har valgt at vi bor på luksushotel, fordi det giver den dejligste følelse af sand forkælelse af krop og sjæl. For at sikre at kursisten får så god en oplevlse som muligt, bor vi i Ubud (skøn kunstnerby inde i landet omgivet af rismarker) på www.hotelmayaubud.com de første 4 dage. Derefter tager vi ud til havet og bor de sidste nætter i Seminyak. Her skal vi bo på www.thecolonyhotel.com, lille intimt og smukt sted tæt på stranden.
Du har mulighed for at forlænge selve opholdet på Bali før (det er op til påskeferien) eller efter retreatet.
Dette arrangerer du selv, men der gives gerne gode råd, jeg har været meget på Bali.
Der er også mulighed for at tage familien med, så de kan lave andre ting under retreatet og I kan evt. have tid sammen før eller efter.

Vi bor

Jeg har brugt meget tid og energi på at finde de smukkeste nærende omgivelser at være i. For mig er smukke omgivelser næring for sjælen. Vi bor to forskellige steder for at opleve forskelligt. 4 nætter på http://www.bisma.komaneka.com/ubud og 2 nætter på http://www.thecolonyhotelbali.com/ i Seminyak, vi skal bo i den eksklusive afdeling Colony Club.

Pris

Prisen er for 6 dages luksus kursus retreat inkl. 6 nætter på luksus 5-stjernet hotel i Ubud og Seminyak med morgenmad, yoga og massage:


Pris for kursus 10.997 kr.
Pris for hotel 10.997 kr.
Pris i alt 21.995 kr

Ønskes værelse alene kommer et tillæg på 3.000 kr.

Dato

Fra mandag den 8.04.19 til og med d. 13.04.19 (6 dage)Læs flere anbefalingerher og her.

Betaling & tilmelding

Tilmelding sker her ved indbetaling af depositum på kr. 1950,- eller det fulde beløb. Først når denne betaling er registreret, har du sikret dig en plads. Det resterende beløb kan betales i rater mod et tillæg på 950 kr for administration af delbetaling. Dog skal sidste betaling falde senest den 1.1.19. Depositum tilbagebetales ikke ved afbud. Afbud kan foretages indtil 4 måneder før afrejse. Herefter hæftes for tilmeldingen. Kursus pris betales til konto: 0697-0003182576 (Jyske Bank). Hotelpris betales direkte til hotellet. Konto oplyses ved tilmelding. (Der er to forskellige konti fordi vi ikke kan udbyde et produkt med en samlet pris, uden at være medlem af Rejsegarantifonden. Derfor skal kursus og hotel betales særskilt). Blomst blå Ønsker du at tilmelde dig dette retreat, så kan du gøre det lige her under. Ring gerne for mere information på 33311070/24220896. Skriv endelig efter mere info. mht. at blive længere, pris, fly etc.

Tilmelding

Tilmeldinger er lukket til denne event.