Bali Soul Empower luksus retreat - 2019

For dig, der ønsker at give dig selv en ultimative gave.


På Soul Empower retreatet vil du opleve, at vi på en blid og kærlig måde, opløser de blokeringer du måtte have for at udleve dit fulde smukke potentiale. Gamle mønstre slippes og nye kærlige og sunde vaner grundlægges. Du vil opleve den ultimative selvforkælelse i de smukkeste luksuøse rammer, hvor også krop og sjæl næres. Vi arbejder på alle planer; psyke, krop og sjæl. Der er meditation, yoga, dans. Undervisning og træning i at finde hjem til det, der er din essens. Herfra vil du opleve en ny lykkefølelse, kærlighed til dig selv og dit liv, stor psykisk robusthed og en ny ro og indre styrke. Det er nu 8. år jeg skal afholde retreat på Bali. Hver eneste år røres jeg over at se de dybe og smukke processer, deltagerne går igennem. Det lys og den ro, der kommer i den enkelte, når vi giver os tid og ro til at arbejde med de blokeringer, der kan være, for at lade kærlighed og glæde flyde frit.

Selvudvikling, yoga, selvforkælelse, nærvær, skønhed, ro og næring for krop, sind og sjæl.

Redskaber som personlighedstypesystemet Enneagrammet og mindfulness. Arbejde med nærvær, indre ro, balance og styrke. Sårbarhed & mod. At rydde op i gamle historier, der måtte blokere for et liv i kærlighed, nærvær og glæde.


Giv dig selv mulighed for...

 • At styrke kærligheden til dig selv
 • At styrke din indre ro At styrke din følelse af psykisk robusthed At mærke og være i nuets og nærværets kraft At finde mere nærvær i dit liv At opløse de blokeringer der er i dig for at leve kærligt, fuldt ud og med dit fulde potentiale
 • At få kontakt til dit menneskelige essenspotentiale bl.a. via din personlighedstype
 • At forbinde dig med din sjæl
 • Stilhedens frekvens
 • Kropsforankrende meditationer
 • At nære kærligheden til dig selv og dit liv
 • At genfinde glæden og letheden i livet
 • At styrke din evne til at leve i kærlighed og overensstemmelse med din sande essens
 • Yoga i de smukkeste omgivelse
 • Mindfulness-gåture i rismarker og på stranden

Hør Kisser fortælle om retreatet, og se flere videoer fra smukke Bali her.


Program

Dag 1: Stilhed, nærvær og personlighedstyper
Denne første dag handler om at lande i dig selv, finde ro og træne nærvær. Vi kommer til at arbejde med, hvad nærvær egentligt er, hvad det vil sige at leve i nuet, og vi bruger dagen på at træne det. Når du begynder at leve i nuet og skaber nærvær med dig selv og din verden, vil du opleve en helt ny og fantastisk fylde og lykkefølelse.
Du kommer til at meditere, gå mindfulness-ture i naturen og træne nærvær med dig selv og hinanden. Du kommer til at opsætte nogle mål for, hvordan du fremadrettet vil skabe nærvær i dit liv. Midt på dagen vil vi have nogle timer alene i naturen for at mærke os selv uden ord og for at lære at lytte til sjælen.

Vi vil også kigge på enneagramtyperne, som vi skal bruge som basis for undervisningen de øvrige dage, så jeg håber at få gruppens typer på plads, og du vil lære om niveauer for selvindsigt, dine primære instinkter og om, hvordan du bliver i stand til at slippe uhensigtsmæssige mønstre.

Dag 2. Niveau for selvudvikling - ansvar og empowerment af dit liv
Denne dag handler om, hvad der sker, når vi bevæger os op og ned i vores selvindsigt. I følge personlighedstypesystemet enneagrammet kan vi befinde os på 9 forskellige niveauer for selvindsigt. Din evne til at se dig selv klart og tage ansvar for dit liv, afhænger af dit niveau for selvindsigt. På denne dag lærer du at se og kende dine alarmklokker, når du falder i niveau samt at forstå, hvad der skal til, for at du hæver dit niveau. Når du opnår et højt niveau for selvindsigt, er du også i stand til at tage fuldt ansvar for dit liv og dermed at skabe det liv, du drømmer om.
Dag 3: Empowerment - selvværd & skyggesider
Denne dag handler om at lære at elske dig selv slet og ret. Intet er så vigtigt som dette, herfra flyder alt andet i livet. Det bliver en dag, hvor du lærer om dit selvværds-landkort, om din barndoms betydning for dit selvværd i dag og om, hvordan du kan give slip på gamle mønstre og lære nye. Du kommer til at lære dit super-ego at kende og dit medfølende jeg. Du kommer til at arbejde med gamle og nye tanke- og følemønstre og lære, hvordan du erstatter dem med et kærligt og medfølende nærvær. Vi vil arbejde med arketyper og skyggesider og med at integrere hele din person. Med et højt selvværd bliver du i stand til at skabe det fantastiske liv, du fortjener.

Dag 4: Hvile, fordybelse eller ud af din comfort zone
Fra tidligere retreats har jeg erfaret at de 5 dage er super intensive, og derfor har jeg lagt en dag ind i programmet til at finde ro og tid til at lade de første 3 dage bundfælde sig. Har du lyst til at prøve noget nyt på denne dag, mærke dig selv og Bali, hjælper jeg jer gerne med at arrangere ture på denne dag, f.eks. er der den smukkeste cykeltur ned ad vulkanbjerget tæt på Ubud, eller man kan whitewaterrafte (super sjovt og smukt) eller danse balinesisk dans. I Ubud er der også et skønt yogacenter med fantastiske yogalærere, hvor du kan tage ekstra yoga timer. Første dag taler vi om muligheden for disse arrangementer. På den måde får kursisten det optimale ud af retreatet. Sidst på denne dag flytter vi til Seminyak ved havet, så deltageren får lov til at smage på begge disse fantastiske steder på Bali.

Dag 5: Kend din sjæls potentiale – autenticitet, mod & power
Dag 5 handler om at lære at kende forskel på dit ego og din sjæl, eller dit højere selv. Du vil lære, hvordan overlevelsesstrategier i barndommen skygger for sjælen og for at leve ud fra din autentiske kerne. Egoet skaber handlemønstre, der ikke nødvendigvis er hensigtsmæssige, og du vil lære, hvordan du connecter dig med din sjæl og hele den fantastiske kraft og kærlighed, der er her. Du lærer at gå fra automatpilot til at tage din kraft til dig og blive din egen autentiske livs-leder. Vi “smager på” alle typernes essens, og du finder frem til din særlige klang. Vi træner autenticitet og power til at være i livet, som den du er med alt det, du har at bidrage med. Du vil opleve at få adgang til modet til at være i livet, helt som det fantastiske menneske du er.
Dag 6: Empowerment - Stilhed & dit livsformål, hvorfor er du her? Tag ansvar og action på dit liv
Denne sidste dag bruger vi på at undersøge dit livsformål - hvorfor er du her på jorden? Hvad er dit bidrag? Lever du efter dit livsformål, din passion og mission? Hvis ikke, vil du få hjælp til at begynde at gå af din vej. Du vil arbejde med at lære at tage fuldt ansvar for dit liv og ikke mindst lægge en handlingsplan, så du kan arbejde videre med dine visioner, når du er hjemme igen. Vi arbejder bl.a. med dine medfødte potentialer og evner. Du kommer til at lære, hvordan du bruger loven om tiltrækning og dine tankers kraft, til at tiltrække og skabe det liv, du ønsker og fortjener.

Hør Kisser fortælle om dag 4 og 5
Hør Kisser fortælle om dag 6
Læs flere anbefalinger her og her.
Vi vil bruge Balis fantastiske rigdom af natur som en del af kurset – vi vil gå i rismarkerne og på stranden og lade dufte og stemning fylde sjæl og krop.

Under dette retreat holdes nu'et helligt, forstået på den måde at vi skaber rum for at opfatte og værne om det, som nu’et bringer af invitationer, gaver og krav - til gruppen og til den enkelte.

Når du kommer hjem, er du fyldt op med god energi og konkrete redskaber til at fortsætte din vej mod et bevidst og lykkeligt liv i nuet.

Retreatet vil finde sted i Ubud, inde i landet, hvor vi skal bo på det fantastiske 5 stjernede resort, Maya Resort (www.mayaresorts.com/en) samt i byen ved havet, Seminyak, hvor vi skal bo på det 5-stjernede The Colony Hotel (www.thecolonyhotelbali.com)

Praktisk information:

Retreatet ledes af:
Kisser Paludan, spirituel psykolog og underviser, forfatter, foredragsholder og kendt fra bla. Go´morgen DK. Desuden bl.a. certificeret Enneagramekspert og Mindfulnessinstruktør. Jeg har holdt retreats 6 år i træk – fem gange på Bali og to gange på Mallorca. I år også i Marrakech. Hver gang er det fantastisk, og jeg forundres og glædes og den store udvikling, som et intenst forløb i helt nye omgivelser kan sætte i gang.
Jeg har valgt at vi bor på luksushotel, fordi det giver den dejligste følelse af sand forkælelse af krop og sjæl. For at sikre at kursisten får så god en oplevlse som muligt, bor vi i Ubud (skøn kunstnerby inde i landet omgivet af rismarker) på www.hotelmayaubud.com de første 4 dage. Derefter tager vi ud til havet og bor de sidste nætter i Seminyak. Her skal vi bo på www.thecolonyhotel.com, lille intimt og smukt sted tæt på stranden.

Du har mulighed for at forlænge selve opholdet på Bali før (det er op til påskeferien) eller efter retreatet.

Dette arrangerer du selv, men der gives gerne gode råd, jeg har været meget på Bali.

Der er også mulighed for at tage familien med, så de kan lave andre ting under retreatet og I kan evt. have tid sammen før eller efter.

Vi bor:

Jeg har brugt meget tid og energi på at finde de smukkeste nærende omgivelser at være i. For mig er smukke omgivelser næring for sjælen. Vi bor to forskellige steder for at opleve forskelligt. 4 nætter på http://www.mayaresorts.com/ubud og 2 nætter på http://www.thecolonyhotelbali.com/

Dato:

Fra d. 10.04.17 til og med d. 15.04.17 (6 dage)

Pris:

Prisen for 6 dages luksus kursus retreat inkl. 6 nætter på luksus 5-stjernet hotel i Ubud og Seminyak med morgenmad, yoga og massage:

Pris for kursus

9.995 kr.

Pris for hotel

Ca. 9.500 kr.

Ønskes værelse alene kommer et tillæg på ca. 3.000 kr.

Early bird tilbud; hvis du booker en plads før den 1.10.18 får du kr. 3000,- i rabat

Betaling & tilmelding:

Tilmelding ved tilmelding og indbetaling af depositum på kr. 3000,-. Først når denne betaling er registreret , har du sikret dig en plads. Retreatet kan betales i rater efter aftale. Sidste betaling skal indbetales senest den 1.1.2019 Depositum tilbagebetales ikke ved afbud. Afbud kan foretages indtil 3 måneder før afrejse. Herefter hæftes for tilmeldingen. Kursus pris betales til konto: 0697-0003182576 (Jyske Bank). Hotelpris betales direkte til hotellet. Konto oplyses ved tilmelding. (Der er to forskellige konti fordi vi ikke kan udbyde et produkt med en samlet pris, uden at være medlem af Rejsegarantifonden. Derfor skal kursus og hotel betales særskilt). Blomst blå Ønsker du at tilmelde dig dette retreat, så kan du gøre det lige her under eller på eventets side. Ring gerne for mere information på 33311070/24220896. Skriv endelig efter mere info. mht. at blive længere, pris, fly etc.

Tilmelding

Tilmeldinger er lukket til denne event.


Email address