Praktisk:
Undervisningen:

Hver dag vil der være oplæg fra Kisser Paludan, meditation, visualisering, reflektion og individuelle og fælles øvelser. Undervisningen blandes med yoga, ture i naturen og massage, så man kommer omkring hele mennesket, både krop, sind og sjæl. Der er yoga/mindfulness/meditation i programmet hver dag. Kisser Paludan kombinerer psykologi og spiritualitet. Du vil bla. lære om mindfulness-teknikker, meditation, enneagrammet (perosnlighedstype-system), arketyper, selvværd og forskellen på ego/sjæl.

Blomst blå


Hvornår:

Retreatet løber fra den 16.3.16 til og med den 21.3.2016 Det er starten af påskeferien.

Blomst blå

IMG_3683


Blive længere?

Mange deltagere kommer før eller bliver lidt længere. Der er mulighed for at dyrke yoga på et af de mange skønne yogasteder eller for at se og opleve lidt mere at den skønne ø – der er så mange fantastiske steder, og Kisser hjælper gerne med at arrangere. De andre år har Kisser haft deltagere, der har slået sig sammen efter retreatet for at se lidt af øen sammen.

IMG_3554Blomst blå


Sted – hvad får du?

Ubud/Seminyak, 5-stjernet hotel. Total pris kr. 13.995,-, eks. fly. I prisen ligger 6 dages kursus (den 4. dag er hviledag, der gives øvelser til dagen, og jeg står til rådighed, og sidst på dagen flytter vi til Seminyak, så deltageren får lov til at opleve disse to forskellige smukke steder),  yoga, massage, 6 nætters hotel incl. morgenmad. Ønsker du at dele et værelse med en anden deltager, vil prisen være mindre. Ønskes værelse alene kommer et tillæg på kr. 2000,-.

I Seminyak bor vi på www.thecolonyhotelbali.com. lige ved stranden, 5 stjerner- super smukt!

IMG_3387Blomst blå

IMG_3617


Fly:

Til tider fås billige billetter med Finair over Singapore til kun 4500- retur og ca 800 videre retur til Bali med Air asia. Gode ruter er også Singapore Airlines, Kbh-Singapore- Bali eller Kbh-Amsterdam-Bali med KLM.

Billige flybilletter fås f.eks. over Bangkok og Singapore, hvorfra Air asia flyver billigt til Bali. Det anbefales at booke i god tid for en god pris.


Begrænset antal pladser – Book nu og vær sikker på en plads.

Tilmelding/forhånds-reservation:
Kisser: kisserpaludan@gmail.com eller ring på 33 31 10 70/24 22 08 96. Ring endelig hvis du har spørgsmål.

Ved tilmelding betales depositum på kr. 3500,- på konto (brug reference: Bali/Dit Navn):

Jyske Bank / Reg.nr. 0697 / Kontonr. 0001561189

Tilmelding er først endelig, når pengene er overført. Depositum tilbagebetales ikke ved afbud. Det resterende beløb kan betales i rater, dog seneste rate den 15.1.16. Ved afbud senere end 8 uger før retreatets start betales det fulde beløb uden mulighed for tilbagebetaling.

Blomst blå


 

Fra tidligere retreat deltagere: 

citat 29

cropped-Beige-cos.-blomst-.png

IMG_3688

“Min tanker når jeg vender tilbage var fantastiske – sidder næsten og græder når jeg kører oplevelsen tilbage. For mig var det en kæmpe rejse som jeg ikke vidste hvor ville bringe mig hen. Jeg havde en følelse af glæde helt ind i hjertekuglen som jeg beskrev som følte som en lotusblomst. Følelsen af at være en fugl, der er blevet sluppet fri fra alle hverdagens problemer – følelsen af bare at kunne være og koncentrere sig om det.”

– Tina Jensen, 2011.

IMG_3636

Det kommer i stor grad min familie til gode. De kan tydeligt mærke, jeg har en hel anden positiv tilgang til livet, og lader mig ikke påvirke af tingene, som før jeg tog af sted. Det er den bedste investering mit liv.”

– Charlotte Sørensen, 2012

IMG_3579

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


%d bloggers like this: