Anbefalinger klienter


“I 2007 gik jeg rundt med tanker om, hvorvidt jeg havde en depression. Disse tog jeg hul på med Kisser som min psykolog. Og man kan roligt sige, at der gik hul på noget. Siden da har Kisser stået ved min side igennem en svær depression, skilsmisse og her på det seneste en voldsom personlig udvikling. Det har hun gjort gennem samtale og hypnose. Kisser er en kraftigt medvirkende faktor til, at jeg nu er på vej til at elske livet igen. På vej imod at turde elske mig selv igen. Kisser er et fantastisk menneske, med en empati som er enestående. Jeg kan på det kraftigste anbefale alle, der gerne vil lære mere om sig selv, at tage et af hendes kurser, eller at bare spørge hende om, hvordan man bliver bedre til at leve i nuet…”
Anders Djurhuus


“Vil du gerne føle mere end stress og underskud i dit liv, er et af de bedste bud på en ny måde at trække vejret på at deltage i en af Kissers grupper. Med den største skepsis gik jeg ind ad døren, og med det største smil gik jeg ud igen. Her er jordnære teknikker, ro og overskud. Intet hokuspokus, bare rent velvære efter en tur i den indre centrifuge. Anbefales på det varmeste."
- Lene Pia Madsen - publikumschef


"Det er en fantastisk uddannelse, og jeg har udviklet mig mere i terapi hos dig og på uddannelsen, end jeg ellers har gjort gennem de sidste 20 år af mit liv! Tak for det!"
- Camilla


"I lev din sjæl-gruppen er der virkelig rum og mulighed for at være sig selv og mærke sig selv. Dette hjælper meditationerne bla. til, og nærværet og åbenheden blandt deltagerne bidrager. Det altafgørende element er dog Kissers professionelle, lyttende og omsorgsfulde måde at agere på som leder af gruppen. Sjældent har jeg set så stort et talent for at lytte aktivt og objektivt og samtidig være indlevende uden at bringe sin egen personlighed og skygger upassende ind over. Desuden formår Kisser at styre tiden og holde en dagsorden samtidig med, at hun giver plads til deltagernes input, som bliver taget seriøst og aldrig bliver afbrudt.
Det har været udviklende og udfordrende at deltage, og det er bestemt ikke sidste gang jeg melder mig i en gruppe."

- Anden kursist


"Du er meget nærværende og omsorgsfuld. Du er god til at skabe trygge og rolige rammer/atmosfærer Du er meget passioneret og professionel i forhold til de enkelte områder Du stiller de ”farlige” spørgsmål på kærlig måde. Du giver mulighed for og accept af, at åbne for sine følelser, glade som triste. Du er meget professionel, men du har hjertet med dig i din forretning, dette er en meget stor kvalitet hos dig, for det er nemt at miste hjertet, særligt når det drejer sig en virksomhed, som du jo også driver. Du er super god og meget skarp til at analysere og se, hvor det er, der skal sættes ind, samtidig er du en super god til at vurdere, hvordan og hvornår du skal stille spørgsmålene, også de spørgsmål som gør ondt, på en måde der gør, at man som klient lige pludselig ser hele problemstillingen og derigennem bliver klar til at gøre en ændring."
- Anden kursist


"Det altafgørende element er Kissers professionelle, lyttende og omsorgsfulde måde at agere på som leder af gruppen. Sjældent har jeg set så stort et talent for at lytte aktivt og objektivt og samtidig være indlevende uden at bringe sin egen personlighed og skygger upassende ind over."
- Line Skov - Konsulent


"Med lidt flere beskrivende ord i forhold til de forskelige sammenhæng, herunder i forbindelse med konsulationstimer hos dig, i forbindelse med dine kursus/tema-aftener og ikke mindst under vores ophold på Bali, så har jeg altid oplevet dig som meget nærværende og omsorgsfuld. Du har en skøn og ærlig måde at formidle og skabe interesse for de emner, som er på dagsordnen, om det er spirituelle emner, eller det er i forbindelse med selvudvikling smitter din passion. Dine temaaftener er altid meget nærværende, hvilket jeg er helt sikker på skyldes din evne til at skabe en rolig, tryg og nærværende atmosfære og dette smitter af på os deltagere. Det er meget vigtigt at atmosfæren er rigtig, hvis man som deltager skal lukke sig op og dele det, som sker inderst inde med mennesker, som man ingen kendskab har til, dette i sig selv er grænseoverskridende, men du skaber rammerne for det."
- Ronnie Beenfeldt


"Jeg havde længe søgt en udviklingsgruppe, hvor jeg kunne dele mit behov for at reflektere over livets oplevelser store som små. Det skulle være i en gruppe, hvor det overordnede mål var at skabe positive forandringer i livet og ikke mindst lære at holde fast i dem. Det var også vigtigt for mig at lære at se og opleve de allerede eksisterende ting i mit liv udfra et mere positivt livssyn. Min proces var allerede godt i gang, inden jeg startede op i gruppen, da jeg længe havde brugt Kisser som terapeut i forbindelse med nogle store udfordringer i mit liv. Jeg kunne mærke, at jeg v.h.a terapien begyndte at opleve livet på en anden måde. Mit fokus var gået fra at være ret melankolsk/tungsindigt hen imod en oplevelse af, at livet er let og enkelt, og at jeg begyndte at leve efter mit autentiske jeg.. Denne følelse ville jeg gerne holde fast i, og så tænkte jeg, at denne gruppes fokus var lige i tråd med den vej, jeg var på. Jeg startede derfor op i gruppen og har efterfølgende måtte bede Kisser om at forlænge gruppens levetid, da jeg virkelig kunne mærke, at det var/er godt for mig at komme i den. Loven om tiltrækning handler for mig helt enkelt om at følge mit hjerte i alle livets sammenhæng. Ja, ja vil mange sidde og tænke, så let er livet jo ikke… Den tanke er helt naturlig, den er vi opdraget ind i. Den kommer også til mig. Jeg er bare begyndt at sige nej tak til den. Jeg tænke istedet mit liv er enkelt. I starten følte jeg det ikke, når jeg tænkte det, men efterhånden som jeg får flere og flere nye handlemuligheder/redskaber, begynder jeg at føle det. Hvad nu hvis livet kan opleves enkelt trods modstand? Tanken er smigrende. Min erfaring siger mig, at det er muligt. Jeg har mødt meget stor modstand i mit liv. Jeg er opvokset hos en familie, som havde ondt i sjælen. Alkohol var måden at håndtere store som små sorger i livet. Mit liv var (fra jeg lå i min mors mave) fyldt med fortielser, løgne, bedrag, overgreb, manglende kærlighed osv. Jeg var altid klar over, at jeg ikke ønskede at gå den vej, men det var svært at bryde ud af alle de mønstre. I mit arbejde med at slippe den følelse har gruppen bla. hjulpet mig med at få en oplevelse af, at jeg kan tiltrække det liv, jeg gerne vil, og at jeg selv vælger hvilken vej, jeg vil tage her i livet. Jeg har v.h.a gruppen fået en større indsigt i at mange af de tanker, jeg går og har, som er grå og triste, ofte er tanker, som vokser i mig. Kisser formidler budskabet i Loven om tiltrækning på en inspirerende og humoristisk måde. Kisser er et varmt og empatisk menneske, som danner rammen for at mennesker kan udvikle sig. Det er stærke kræfter der er på spil. Man skal være parat til at være ærlig over for sig selv. Alle kan være med, og man deltager på den måde, man finder mest rigtig for en. Nogle taler, andre lytter, men fælles for alle er, at der er respekt for hinanden og en varme, som skal opleves. Loven om tiltrækning handler ikke om at ændre andre. Forandringen kommer fra dig selv og den måde, du oplever din verden på. Den handler om at tiltrække det og dem, du ønsker her i livet, men på en autentisk måde uden grådighed og begær."
Annika