”Kisser er ærlig, autentisk og kærlig i sin kommunikation. Kisser Paludan har en evne til at formidle tør og kompliceret teori på en enkel, overskuelig og nærværende facon.”

– Lone Kjems Vester

Jeg kunne mærke at jeg v.h.a terapien begyndte at opleve livet på en anden måde. Mit fokus var gået fra at være ret melankolsk/tungsindigt  hen  imod en oplevelse af at livet er let og enkelt og at jeg begyndte at leve efter mit autentiske jeg.

Jeg har v.h.a gruppen fået en større indsigt i at mange af de tanker jeg går og har som er grå og triste ofte er tanker som vokser i mig.”

– Anden kursist

Du er meget professionel men du har hjertet med dig i din forretning, dette er en meget stor kvalitet hos dig, for det er nemt at miste hjertet særligt når det drejer sig en virksomhed som du jo også driver.

– Ronnie Beenfeldt

“Vil du gerne føle mere end stress og underskud i dit liv, er et af de bedste bud på en ny måde at trække vejret på, at deltage i en af Kissers grupper. Med den største skepsis gik jeg ind ad døren, og med det største smil gik jeg ud igen. Her er jordnære teknikker, ro og overskud. Intet hokuspokus, bare rent velvære efter en tur i den indre centrifuge. Anbefales på det varmeste.”

– Lene Pia Madsen – Publikumschef

“I 2007 gik jeg rundt med tanker om hvor vidt jeg havde en depression. Disse tog jeg hul på med Kisser, som min psykolog. Og man kan roligt sige, at der gik hul på noget. Siden da, har Kisser stået ved min side igennem en svær depression, skilsmisse og her på det seneste en voldsom personlig udvikling. Det har hun gjort gennem samtale og hypnose. Kisser er en kraftigt medvirkende faktor til, at jeg nu er på vej til at elske livet igen. På vej imod at turde elske mig selv igen. Kisser er et fantastisk menneske, med en empati, som er enestående. Jeg kan på det kraftigste anbefale alle, der gerne vil lære mere om sig selv, at tage et af hendes kurser, eller at bare spørge hende om, hvordan man bliver bedre til at leve i nuet…”

– Anders Djurhuus

  • Du er meget nærværende og omsorgsfuld.
  • Du er god til at skabe trygge og rolige rammer/atmosfærer.
  • Du er meget passioneret og professionel i forhold til de enkelte områder.
  • Du stiller de ”farlige” spørgsmål på en kærlig måde.
  • Du giver mulighed for og accept af, at åbne for sine følelser, glade som triste.

Du er super godt og meget skarp til at analyserer og se hvor det er der skal sættes ind. Samtidig er du en super god til at vurdere hvordan og hvornår du skal stille spørgsmålene, også de spørgsmål som gør ondt, på en måde der gør, at man som klient lige pludselig ser hele problemstillingen og derigennem bliver klar til at gøre en ændring.

– Ronnie Beenfeldt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


%d bloggers like this: