fbpx
Omfavn psykiske sårbarheder

Dette er en podcast om at finde tillid til at livet folder sig ud, som det gør, og at du hele tiden er holdt og støttet af Kærlighed på din vej.
Overgivelse har været den største læring i mit liv. Da jeg var ung, og mit Ego udtænkte sin snedige plan, handlede det om at forsøge at gøre mig stærk, i kontrol med livet, så jeg på den måde kunne navigere gennem livet uden for meget smerte/afvisning/nederlag. Jeg troede, at jeg skulle forsøge at få livet/verden til at bevæge sig i en bestemt retning, så jeg kunne have det nogenlunde godt. Som om det overhovedet er en mulighed at styre livet. 

Men jeg havde ikke forstået, hvad jeg ved nu, – nemlig at jeg ikke altid ved, hvad meningen er med det, der sker, og at det er planen, også når det føles om det modsatte. At der er en højere smuk orkestrering som vores lille selv ikke altid kan se. At du og jeg er holdt og støttet af en kærlig visdom, som er større end vores lille selv, og som elsker os – også når livet ikke flyder som vi forventede eller ønskede. Og at det store mod ofte handler om at lytte til den guddommelige guidance som altid er til rådighed for dig, gå med det – også når du er bange, og mærke den kraft og styrke der ligger i at leve et liv, hvor du hele tiden samarbejder med universet. Hvor du lytter, lader dig guide og går med. 

Når som helst vi beklager os eller dømmer noget, – åbent eller i vores tanker, – om os selv, livet, andre, er det et udtryk for at vi ikke har tillid til den store guddommelige plan. Og det sker hele tiden. Vi dømmer vejret, os selv og andre langt mere end vi tror. Når vi oplever irritation, vrede, smerte mv er det ikke pga det, der sker, men pga. vores tanker om det der sker. Indimellem er livet svært og den nemmeste måde at komme igennem dette er at sige ja til det – at overgive os, – at flyde med livets strøm uden modstand. I tillid til at universet har din ryg og en plan.
Det har krævet mange års træning for mig, men jeg mærker dybere og dybere den store fred, der opstår indeni, jo mere jeg læner mig ind i universets store Kærlighed.
Her er lidt af mine tanker om overgivelse – funderet i Et kursus i mirakler og Enneagrammet. 
God fornøjelse.