MOD til at være dig

Hent pressekit her
 
 
NY BOG udkommer 2.5.2017:
FORUDBESTIL BOGEN HER

MOD til at være dig er en konkret og værktøjsorienteret træningsguide til, hvordan du finder modet til at være præcis den du er, til at leve efter dit hjerte.

Bogen vil styrke dig i at være i verden med fuld autenticitet. MOD til at være dig, hjælper dig til at finde modet til at stå stærkt i din sårbarhed, til at finde indre ro, styrke og integritet. Det er en bog, der lærer dig at handle og kommunikere i overensstemmelse med det, der virkelig er dig. Du guides til at rydde op i alt, hvad der måtte hæmme dig i at udleve dit fulde smukke, lysende potentiale.

MOD til at være dig, viser dig vejen tilbage til dig selv. I bogen bruges Kisser Paludans store erfaring som spirituel psykolog og underviser og det er samtidig en personlig bog, hvor Kisser Paludans egne erfaringer gennem mere end 30 års selvudvikling deles med læseren.

Læs aktiviteten i pressen her - og mange flere nyheder fra Kisser her.
 

Boguddrag i Kristeligt Dagblad

d. 2. maj 2017
Psykolog: Bevidstheden om døden bør minde os om kærligheden til livet gier dig et indblik i "MOD til at være dig", der udkom d. 2. maj 2017.
Bogen viser dig vejen tilbage til dig selv, så du kan leve et helhjertet liv. Bogen giver dig praktiske øvelser, som kan hjælpe dig med at få forhøjet selvværd og leve et autentisk liv.
Læs boguddraget her
 
Kisser Paludan
I maj 2015 udkom Kisser Paludans bog, "Elsk den du er - styrk dit selvværd på 8 uger", der er en overskuelig guide til hvordan du får et godt selvværd. Bogen lå I flere uger på boghandlernes bestseller-liste.

Kisser Paludan bliver brugt flittigt at forskellige medier, - aviser, magasiner og tv. Kisser har bl.a. medvirket i Alt for Damerne, Femina, Junior, Vi forældre, Magasinet MOR, Gravid, BT. Nyhedsavisen, Psykologi, m.fl.

Hun har ligeledes medvirket i en del tv-programmer,- bl.a. Livet på skinner, De enestående, Deadline og Go´morgen DK.

FORUDBESTIL BOGEN HER